Парк Нівки. Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва

На фото – сходи-алея у київському парку “Нівки”, частка якого віднесена до загальнодержавних природно заповідних територій як парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва.

Яскраве містецтво? Мені теж здається, що ні.

А от Київська міська рада вважає, що так і повинно бути. Бо, як повідомляє КП УЗН Шевченківського району міста Києва, вони ще 12 лютого 2016 року звернулися до КО “Київзеленбуд” із пропозицією щодо першочергових об’єктів, які потребують виконання робіт із капітального ремонту. Але ці сходи у перелік включені не були.

СходиСпеціалісти КП УЗН Шевченківського району також звернулись до Благоустрій Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з проханням про сприяння у питанні виділення додаткового фінансування на виконання запропонованих заходів у 2016 році.

Директор КП УЗН Шевченківського району міста Києва Віталій Цимбалюк запевнює, як тільки гроші на ремонт будуть виділені, капітальний ремонт сходів у парку «Нивки» буде проведено.
Ну а ми звернулися до шановного пана Віталія з проханням надати кошторис капітального ремонту сходів (згідно наданого документу, загальна сума ремонту, разом з проектними роботами, становить 1,5 млн грн.)

Напевно за допомогою громади гроші будуть знайдені швидше.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*