12 грудня в Ужгороді відбудется форум “Яка виборча реформа потрібна українцям?”

Активна Громада Закарпаття спільно з Закарпатським обласним фтовариством інвалідів ВОІ СОІУ та ВПГО «Поряд з вами» у Закарпатській області проведуть форум “Яка виборча реформа потрібна українцям?”

ДАТА: 12 грудня
ЧАС: 11:00
МІСЦЕ: Юридичний факультет Ужгородського національного університету (вул.. Капітульна, 26)

Які виклики та недоліки має чинне виборче законодавство? Яким шляхом рухатися далі і до яких змін прагнути?
Мета форуму: обсудити стан виборчої реформи в Україні, визначити першочергові кроки зміни виборчої системи.

До участі запрошуються представники місцевої влади, політичних партій, громадські активісти, експерти, ЗМІ та небайдужі громадяни.

Під час форуму відбудеться презентація результатів експертного опитування щодо основних недоліків виборчого законодавства. Також партнер Інституту, дослідницька компанія “Active Group”, представить оцінку реального стану впровадження реформ на місцях (аналіз успіхів і невдач). Дослідження відбувалось у співпраці з Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” Інституту “Республіка”, у якому взяли участь понад 300 експертів з різних областей України.

Після дискусії учасники зможуть долучитися до обговорення та підписання петиції щодо невідворотності покарань за порушення виборчого законодавства.

Форум “Яка виборча реформа потрібна українцям?” проходить у межах проекту “Активна Громада: право вибору” Інституту “Республіка”.

Контакти: Олена Біланіна та Алекс Бруски, ВІ «Активна Громада» у м. Ужгород;
Денис Сухотин, Закарпатське обласне товариство інвалідів ВОІ СОІУ;
Марина Сташина-Неймет, ВПГО «Поряд з вами» у Закарпатті.

Запрошуємо активних громадян до обговорення виборчої реформи!

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” — об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.
Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*