Лекція Марини Грибанової в 53 Київській школі

20 грудня 2018 року у приміщенні Київської Спеціалізованої школи №53 за сприянням ГО “Поряд з вами” пройшла лекція-зустріч учнів 7-11 класів з відомим психологом, Президентом центра “Нарконон-Київ” Мариною Грибановою.

Тема, про яку йшла мова, сьогодні є надважливою для дітей-підлітків з багатьох сторін. Як навчитися впевнено орієнтуватися в настроях, розрізняти “приховану ворожість” від щирого “інтересу”, розуміти небезпеки вживання отруйних препаратів та знати (саме знати!) чому так важко потім позбавитися від наркотичної залежності – доступно, легко, емоційно, і головне, зрозуміло розповіла вдячним слухачам пані Марина.

– Діти завжди різні, – розповіла Марина Грибанова після зустрічі.- Кожна дитина сприймає інформацію по різнму. Але, той відгук який я отримала – реакцію на питання, посили, що важливі для сприйняття – загалом були сприйняті дуже добре. Навіть більше – відчувалося, наприклад, що дівчата отримали відповіді на питання, які їх турбували. Насправді – діти у цій школі неймовірні.

Голова ГО “Поряд з вами” Олексій Ярославцев зазначив: те, що робить Марина Грибанова – надання дітям розуміння про існування шкали тонів, проведення тренінгу з практичного користування цією шкалою, все це теж є формою медіаосвіти, і є безумовно корисним як в майбутньому, так і зараз, сьогодні, зокрема в ситуаціях щодо протидії поширення вживання алкогольних та наркотичних препаратів.

На жаль, через хворобу не всі діти, з тих, хто бажав взяти участь, мали можливість сьогодні долучитися, проте лекцію завжди можна передивитися по посиланню: https://www.youtube.com/watch?v=QU3TQZD0e0U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*